REŠETKE

DIMENZIJE PO VAŠIH NAČRTIH IN ZAHTEVAH!

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Ponujamo vam celostne rešitve vseh vaših potreb po rešetkah za različne namene.

Od težkih povoznih rešetk za industrijsko uporabo, kemično odpornih GRP rešetk za kislinsko izpostavljena okolja, nerjavnih rešetk za civilno ali industrijsko uporabo do najbolj običajnih vroče cinkanih rešetk, s katerimi boste izdelali stopnišča ali prekrili jaške.

Vse rešetke vam ponudimo narejene točno po vaših želenih dimenzijah in načrtih, vključno z potrebnimi protizdrsnimi nazobčenji različnih tipov.

Hkrati Vam lahko ponudimo črne panele za izdelavo rešetk in ustrezen pritrdilni material.

Vroče cinkane rešetke:

S235JR, optimalna rešitev za doseganje dobre nosilnosti, zmerne cene, trajna vsaj 10 let.

Nosilni trak: od 25x2mm do 120x10mm.

Zanka: Možne so različne zanke v narastu po 11mm (tip rešetke P), npr. 33x33mm, 33x11mm, 22x33mm, 33x66mm ali pa 34x38mm, 34x76mm.. (tip SP).

Nerjavne rešetke:

ponujamo jih v AISI 304 za manj zahtevna okolja in v AISI 316Ti za kislinsko bolj izpostavljena okolja. Nudijo vrhunec estetike in dolgotrajno uporabnost.

Nosilni trak: 20x2mm do 100x5mm

Zanka: vse kombinacije zank, kot pri vroče cinkanih rešetkah

GRP rešetke:

Za ektremna, kemično izpostavljena okolja!

Doseganje protizdrsnega standarda R13 po DIN 51130 z nanosom kremenovih kristalov.

Izberite želeno barvo (po RAL) in pošljite povpraševanje!

Pohodne rešetke

Pohodne rešetke so večinoma namenjene postavitvi platform in stopnišč na jeklenih konstrukcijah v industrijskih zgradbah, deloviščih in v strojegradnji.

Nerjavne rešetke

So estetsko odlične in obdržijo prvotni sij. Primerne za uporabo v zasebnih zgradbah, v strojih in zgradbah prehrambene industrije, medicinskih objektih, in v okoljih izpostavljenih kemikalijam.

Stopnice

Stopniščne rešetke so lahko postavljene v enem ali več nivojih, z pritrjevanjem iz strani ali na V od spodaj. Uporabljene so za notranja in zunanja stopnišča. Najpogostoje uporabljene za požarna stopnišča v zasebnih in industrijskih objektih.

Povozne rešetke

Rešetke za širok pas rešitev, kjer mora rešetka prestati velike statične in dinamične obremenitve. Od servisnih platform strojev, do pokritja kletnih prezračevalnih jaškov nakupovalnih centrov, kjer morajo kamioni voziti čez, do mostov in cest, kjer je drenaža vode problematična. Nudimo najširšo paleto možnih kombinacij dimenzij nosilnega traku, ki omogočijo projektantu cenovno in časovno idealno rešitev.

Ograje iz rešetk

Ograje iz rešetk se estetsko prilegajo v okolje. Zaradi enostavne postavitve, trajnosti in odličnega estetskega izgleda presegajo pričakovanja kupcev.

Rešetke za drenaže

Vremenske spremembe nas silijo, da poskrbimo tudi za varno odtekanje odvečne vode. Drenažne rešetke se lahko uporabijo na pločnikih in cestah, kjer bodo s svojo močno strukturo poskrbele za varno odtekanje vode.

Predpražne rešetke

Rešetke so zmožne odstanit še več blata, če so stranice pravokotne na smer nazobčane (CSM4).

Rešetke za jaške

Rešetke za ventilacijske jaške omogočajo svetlobo kletnim prostorom in hkrati s svojo močno konstrukcijo varujejo pred vlomi.

Rešetke za senčenje

Rešetke za senčenje se lahko uporablja za zaščito in senčenje v času gradnje. Lahke in lepo oblikovane rešetke se lahko uporabijo tudi kot zaščita proti pregrevanju stavbe.

Rešetke za zelenje

Rešetke za protekcijo dreves so sestavljene iz ogrodja, ki se namesti v beton in premičnih rešetk. Rastlini zagotavljajo protekcijo in dovod vode. Dvižni deli dovoljujejo vzdrževanje rastline.