• pohodne_resetke.png
  • povozne_resetke.png
  • stopniscne_resetke.png

REŠETKE PO NAROČILU

Pošljite vprašanje

 

DIMENZIJE PO VAŠIH NAČRTIH IN ZAHTEVAH!

Možni materiali:

Konstrukcijska jekla S235JR, S355J2

Nerjavna jekla AISI304, AISI316L

 

Nosilni trak: 20x2mm do 120x10mm

Prečni trak: 8x2mm do 20x2mm

Zanka: tipično 33x33mm, možne različne kombinacije npr. 33x11mm, 33x66mm

Možna je protizdrsna nazobčanost nosilnega ali obeh trakov: konveksna ali konkavna

 

Rok dobave: 2-4 tedne

Pohodne rešetke

Pohodne rešetke so večinoma namenjene postavitvi platform in stopnišč na jeklenih konstrukcijah v industrijskih zgradbah, deloviščih in v strojegradnji.

Nerjavne rešetke

So estetsko odlične in obdržijo prvotni sij. Primerne za uporabo v zasebnih zgradbah, v strojih in zgradbah prehrambene industrije, medicinskih objektih, in v okoljih izpostavljenih kemikalijam.

Stopnice

Stopniščne rešetke so lahko postavljene v enem ali več nivojih, z pritrjevanjem iz strani ali na V od spodaj. Uporabljene so za notranja in zunanja stopnišča. Najpogostoje uporabljene za požarna stopnišča v zasebnih in industrijskih objektih.

Povozne rešetke

Čedalje pogosteje uporabljane rešetke za širok pas rešitev, kjer mora rešetka prestati velike statične in dinamične obremenitve. Od servisnih platform strojev, do pokritja kletnih prezračevalnih jaškov nakupovalnih centrov, kjer morajo kamioni voziti čez, do mostov in cest, kjer je drenaža vode problematična. Nudimo najširšo paleto možnih kombinacij dimenzij nosilnega traku, ki omogočijo projektantu cenovno in časovno idealno rešitev.

 

Ograje iz rešetk

Ograje iz rešetk se estetsko prilegajo v okolje. Zaradi enostavne postavitve, trajnosti in odličnega estetskega izgleda presegajo pričakovanja kupcev.

 

Rešetke za drenaže

Vremenske spremembe nas silijo, da poskrbimo tudi za varno odtekanje odvečne vode. Drenažne rešetke se lahko uporabijo na pločnikih in cestah, kjer bodo s svojo močno strukturo poskrbele za varno odtekanje vode.

 

Predpražne rešetke

Rešetke so zmožne odstanit še več blata, če so stranice pravokotne na smer nazobčane (CSM4).

 

Rešetke za jaške

Rešetke za ventilacijske jaške omogočajo svetlobo kletnim prostorom in hkrati s svojo močno konstrukcijo varujejo pred vlomi.

Rešetke za senčenje

Rešetke za senčenje se lahko uporablja za zaščito in senčenje v času gradnje. Lahke in lepo oblikovane rešetke se lahko uporabijo tudi kot zaščita proti pregrevanju stavbe.

 

Rešetke za zelenje

Rešetke za protekcijo dreves so sestavljene iz ogrodja, ki se namesti v beton in premičnih rešetk. Rastlini zagotavljajo protekcijo in dovod vode. Dvižni deli dovoljujejo vzdrževanje rastline.

Opozorilo! Ta stran uporablja piškotke za analitiko.

Če ne spremenite nastavitev brskalnika bomo smatrali, da se z njimi strinjate.

I understand